Popis
Proč by mely být Vánoce plné výčitek, že se přejíte nezdravým cukrovím? Naopak naše cukroví není jen mls, ale můžete se jím i dobře nasnídat nebo navečeřet 🙂
Vosí hnízda , nebo včelí úly 🙂
S sebou si odnesete
- 1kg vlastnoručně vyrobeného cukroví+ recepty
-
Kde ? na novém místě
Cukrářské studio ,,DELIKATES,, Stanislava Strnada 178, Kladno Rozdělov
Domácí prostředí / Profesionálně vybavené prostory / Cukrářské umění
-
Doba trvání kurzu cca 3-4 hodin.Začátek kurzu 8:00Suroviny a pomůcky jsou v ceně kurzu.
Počet účastníků 6-12 osobAdresa: Stanislava Strnada 178, Kladno Rozdělov
Kurzem Vás bude provázet cukrář Dan Lang
Narodil jsem se v roce 1978 Jsem duší cukrář, a s trochou nadsázky je pečení a sladké celý můj život, proto mě zájem o mou práci těší a rád se podělím o vlastní zkušenosti, tipy a triky z profesionálního pečení.
Prostřednictvím připravovaných témat společně poodhalíme tajemství přípravy rozmanitých sladkostí a dezertů tak, aby jejich příprava byla vždy jen radostí a ne starostí.Pracovní zkušenosti :Babiččina zahrada v Průhonicích, Pod Zámkem (Restaurant Tvrz),Průhonice, restaurace Flambée, Praha 1:Výroba pečiva, cukrářských výrobků, restauračních dezertů,svatebních,atypických i klasických
Recenze
Zatím zde nejsou žádné recenze.