Popis
Můžete na nich založit celou nabídku nebo své blízké a přátele překvapit na rodinné oslavě.
Na kurzu však nejdříve musíme pochopit a přestat se obávat disciplíny zvané odpalované těsto a následně se pustíme do tvoření a kreativního zdobení.
Náplň kurzu :
- Profitelores pistácie , karamel
- Double Chocolate Eclair – šlehaná čokoládová ganache
- A nesmí chybět labutě z odpalovaného těsta plněné ovocem a čerstvou šlehačkou
-
Co Vás ještě čeká:
- pro účastníky je zdarma k dispozici občerstvení (káva, čaj, voda, džus)
čas kurzu 4-5 hodin
začátek kurzu 8:00
cena kurzu 1osoba 2.490,-Kč
Cukrářské studio ,,DELIKATES,, Stanislava Strnada 178, Kladno Rozdělov
Kurzem Vás bude provázet Dan Lang
Narodil jsem se v roce 1978 Jsem duší cukrář, a s trochou nadsázky je pečení a sladké celý můj život, proto mě zájem o mou práci těší a rád se podělím o vlastní zkušenosti, tipy a triky z profesionálního pečení.
Prostřednictvím připravovaných témat společně poodhalíme tajemství přípravy rozmanitých sladkostí a dezertů tak, aby jejich příprava byla vždy jen radostí a ne starostí.
Pracovní zkušenosti :Babiččina zahrada v Průhonicích, Pod Zámkem (Restaurant Tvrz),Průhonice, restaurace Flambée, Praha 1:Výroba pečiva, cukrářských výrobků, restauračních dezertů,svatebních,atypických i klasických dortů.
REZERVACE: VARIMESLASKOU@CENTRUM.CZ
604 421 399
Recenze
Zatím zde nejsou žádné recenze.