Popis
Kde ? na novém místě
Cukrářské studio ,,DELIKATES,, Stanislava Strnada 178, Kladno Rozdělov
Domácí prostředí / Profesionálně vybavené prostory / Cukrářské umění
Naše cesta započala v roce 2017, kdy jsme poprvé otevřely dveře Kuchařského studia na Kladně.
Naši zákazníci nás přivedli na myšlenku uskutečnit sladký projekt v podobě Cukrářských kurzů. Proto jsme pro Vás vybudovali zcela nové prostory v domácím prostředí NA PŮDĚ, a to přímo v rodinném domě pana majitele Michala Krulicha.
Dali jsme si na interiéru velmi záležet. Vlastnoručně jsme pracovali na každém centimetru studia, abychom pro Vás vytvořili jedinečnou atmosféru a cítili jste se u nás jako doma.
Na co se můžete těšit?
Kurzy Na Půdě budou pořádány pod taktovkou zkušených mistrů cukrářů. Vedle mnoha kurzů se můžete přihlásit například i na kurz oblíbených makronek či čokoládových pralinek, nebo pečení domácího pečiva.
Kurz Pečení domácího pečiva.
Pro koho je kurz určen?
Věk od 15-99 let 🙂
Kurz je určen pro každého, komu chutná z domácích lokálních surovin upečené pečivo. . Přijďte třeba s kamarádkou strávit příjemný den v inspirujícím prostředí a ve společnosti stejně naladěných lidí. Nebo kupte mamince kurz pro radost. Nemusíte mít žádné pekařské znalosti ani zkušenosti, můžete být úplný začátečník. Všechno vám trpělivě vysvětlím a ukážu. Jediné riziko kurzu spočívá v tom, že propadnete pečení a budete chtít víc…
Co se bude připravovat:
- Italská focaccia s olivami a sušenými rajčátky
- Kváskový chléb s římským kmínem
- Celozrnný kornšpic
- Banketní houstičky
Co se na kurzu naučíte:
- Jak pracovat s kvasem
- Výrobu vlastnoručně umleté mouky
- Jak o kvas pečovat
- Jak naložit s jeho případnými přebytky i jak úspěšně péct v různých typech pecí a trub.
Co Vás ještě čeká:
- pro účastníky je zdarma k dispozici občerstvení (káva, čaj, voda, džus, víno)
Co si odnesete:
- S sebou budete potřebovat pouze košík na odnesení dobrot, které si upečete
Kapacita kurzu: 6-10osob
Začátek kurzu 14-18.00 hodin
Čas kurzu: 4-5hodin
cena 990,-Kč
Adresa: Stanislava Strnada 178, Kladno Rozdělov
Kurzem Vás bude provázet cukrář a pekař Dan Lang
Narodil jsem se v roce 1978 Jsem duší cukrář, a s trochou nadsázky je pečení a sladké celý můj život, proto mě zájem o mou práci těší a rád se podělím o vlastní zkušenosti, tipy a triky z profesionálního pečení.
Prostřednictvím připravovaných témat společně poodhalíme tajemství přípravy rozmanitých sladkostí a dezertů tak, aby jejich příprava byla vždy jen radostí a ne starostí.
Pracovní zkušenosti :Babiččina zahrada v Průhonicích, Pod Zámkem (Restaurant Tvrz),Průhonice, restaurace Flambée, Praha 1:Výroba pečiva, cukrářských výrobků, restauračních dezertů,svatebních,atypických i klasických dortů. Kurz
Recenze
Zatím zde nejsou žádné recenze.