O nás

Majitel kuchařského studia Michal Krulich

Narodil jsem se v roce 1976 a už od dětství mě vaření doslova fascinovalo. Rozhodl jsem se proto pro řádné kuchařské studium, které jsem absolvoval a úspěšně dokončil v Praze.  Jsem si však vědom toho, že profesionální gastronomie je procesem celoživotního vzdělávání. Jako člen asociace kuchařů a cukrářů ČR jsem se několikrát zúčastnil kuchařských soutěží a vždy s výborným výsledkem.

Moje kuchařské motto:

„Vaření je jako malování nebo komponování. Existuje jen určitý počet barev nebo not a rozhodující je, jakým způsobem je spojit“,

Dlouhá léta jsem sbíral a tříbil své kuchařské dovednosti v Praze v hotelích a restauracích např.  U Modré kachničky, kde jsem připravoval pokrmy, které ochutnávali známé osobností, mezi které se řadí například Václav Havel, Sean Connery, Tom Cruise, Gérard Depardieu nebo kapela Pink Floyd.

Pro mě samotného však jméno a sláva hosta nehraje žádnou roli – nezáleží na tom, kdo jste a odkud pocházíte, VIP kvalitu si zaslouží každý z Vás.

Baví mě číst si ve starých kuchařkách a zkoušet to kouzlo zapomenutých jídel a receptů, oblékat je do nových kabátků a pak je servírovat svým zákazníkům.

Vynikající, zdravé, ale i chutné pokrmy si můžete vyzkoušet  vy sami v kurzech vaření, které vám nabízím.

Šéfcukrář Daniel Lang

Narodil jsem se v roce 1978 Jsem duší cukrář, a s trochou nadsázky je pečení a sladké celý můj život, proto mě zájem o mou práci těší a rád se podělím o vlastní zkušenosti, tipy a triky z profesionálního pečení.
Prostřednictvím připravovaných témat společně poodhalíme tajemství přípravy rozmanitých sladkostí a dezertů tak, aby jejich příprava byla vždy jen radostí a ne starostí.

Pracovní zkušenosti :Babiččina zahrada v Průhonicích, Pod Zámkem (Restaurant Tvrz),Průhonice, restaurace Flambée, Praha 1:Výroba pečiva,cukrářských výrobků,restauračních dezertů,svatebních,atypických i klasických dortů.

Šéfkuchař Michal Kaše

Michal Kaše.
Narozen 25.2 1977,vyučen sou Plzeň, sady 5.května. Praxe v Hotelu Central Plzeň. Po vyučení jsem pracoval v Pensionu Javorná(Šumava).Poté 13 let jako šéfkuchař v Modré Hvězdě v Dobřanech. Dále šéfkuchař Hostinec Žebrák, šéfkuchař Restaurace Berounská Bastila, šéfkuchař Pension u Josefa Merklín .

V této době vařím v Malesickém Dvoře v Malesicích Plzeň 9.Vaření na Bosh festivalu s restaurací Malesický dvůr 3. místo rok 2017

Specializuji se na moderní českou kuchyni.

Motto:

„Kuchařina je radost ale také dřína rád vás naučím co jsem se naučil za 22 let a budeme se učit s láskou k vaření a naší krasnou českou poctivou kuchyni je to láska na celý život………………“